Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : İstanbul Su Tesisatı Hizmeti Kadıköy 444 28 46
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Kadıköy
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / İstanbul / Kadıköy
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 İstanbul Kadıköy Su tesisat ustalarımız her türlü arızalarınız için en uygun çözümleri üretmektedir. Su Tesisatı konusunda tecrübeli ustalarımız ile İstanbul Kadıköy geneli aramanız durumunda hemen geliriz. İstanbul Kadıköy su tesisat tamiri servisimiz her türlü tesisat, arıza ve boru tamiri konusunda uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermektedir.

Tesisat Arızalarınız için İstanbul Kadıköy Su Tesisat Tamiri Servisimizi güvenle her zaman arayabilirsiniz. Kadıköy İstanbul geneli su tesisatçısı için ve tesisat Sorunun tespiti için bizden destek alabilirsiniz.

İstanbul Kadıköy Su Tesisat Tamiri Servisi olarak tüm su tesisatlarında meydana gelen kaçakları tespit etmekte ve kaçakların tamir hizmetini vermekteyiz.

Su kaçağı tespiti gibi cihazlarla noktasal tıkanıklık tespiti yapan firmamız İstanbul merkezli, Kadıköy ve civarı tıkanıklıkları açma servisleri ile hizmet vermektedir. Pis su kaçağının, telaş edilecek bir sorun olmadığını belirtelim; İstanbul içerisinde Kadıköy yanı sıra İstanbul genelinde tüm bölgelere 'Pis Su Kaçağı tespiti' hizmeti sunmakta ve bu konuda çok başarılıdır.

İstanbul Kadıköy Su Tesisatı Arıza Tamir Servisimiz su arıza tespiti ve su kaçağı tespiti çalışmalarını özel ve teknoljik cihazlar ile yapmaktadır. İstanbul Kadıköy Su tesisatçılarımız 10 yılı aşkın tecrübe ve deneyimleriyle müşterilerimize kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com