Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Balıkesir Klima Tamir Bakım Servisi Yuvam Teknik
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Bandırma
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Balıkesir / Bandırma
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Balıkesir Klima bakım servisimiz rutin klima bakımlarını, en hesaplı klima bakım ücretleri ile sağlar. Balıkesir Klima Servisimizi arayın hızlı ve güvenilir hizmetin rahatlığını yaşayın. Balıkesir TEKNİK bünyesinde hizmet veren tüm personelimiz, en son teknolojik gelişmeleri takip eden, denetimli ve bilgili kişilerdir.

Klima Servisi olarak alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadromuzla Balıkesir tüm bölge ve semtlerine teknik servis hizmeti vermekteyiz. Balıkesir Klima Bakım Servisi olarak sizlere sadece bir telefon kadar uzağız. Klima servisi Balıkesir bölgesinde en kısa sürede hizmet vermekteyiz, aramanız yeterli olacaktır.

Balıkesir Klima servis ustalarımız klima hizmetinizi yaklaşık iki saat içinde tamir edebilirler. Balıkesir klima servis olarak piyasada bulunan işinin ehli olmayan ve yapılan işten memnun kalınmaması durumunda tekrar kendilerine ulaşılamayan şahıs ve şahıslardan klimalarınızı uzak tutun ve el sürdürmeyin.

Balıkesir Klima Teknik Servis bünyesinde hizmet veren tüm personelimiz, en son teknolojik gelişmeleri takip eden, denetimli ve bilgili kişilerdir. Balıkesir Klima Servisimiz deneyimli ve tecrübeli ustalardan oluşmaktadır. Balıkesir Klima onarım servis ustalarımız klima hizmetinizi yaklaşık iki saat arasında tamir edebilirler.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com