Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Alanya Klima Tamir Bakım Yuvam Teknik
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Alanya
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Antalya / Alanya
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Antalya Klima bakım ve tamir servisi için bizi arayın. Gerek yerli markalar olsun gerekse yabancı markalar olsun birçok ürüne servis hizmeti sunan firmamız bugün yıllardan bu yana aldığı deneyim ile birçok tekniker ve alanında uzman kadrolar yetiştirmiş ve Antalya bölgesinde 42 bölgeye teknik destek sunacak kapasiteye ulaşmıştır. Antalya merkez ve ilçelerden bizlere bu 444 28 46 numaramızdan rahatlıkla ulaşabilirsiniz Telefonla destek ya da online destek gibi imkanlarımızdan da yararlanabilirsiniz. Antalya Alanya yakası tarafında tüm semtlerde kusursuz ve hızlı hizmet sağlamaktayız.

Antalya Klima Servisi bünyesinde klima arıza giderme, klima bakım yapma ve filtre değiştirme işlemleri yapılmaktadır. Tüm Antalya ilçe ve semtleri gibi Alanya te de klima bakım ve onarım Alanya klima servisi teknisyenleri tarafından yapılmaktadır.

Antalya Klima Servisi eğitimli kadrosu ile sizlere hizmet sunmaktadır. Antalya klima tamiri servisi olarak; hizmet verirken müşterimize arızanın tespiti bilgisi hemen verilir. Tüm hizmetlerine onarım garantili teknik servis hizmeti veren Antalya teknik servis Antalya'in tüm semtlerine teknik servis hizmeti vermektedir. Antalya Alanya klima tamir ve bakım servisimiz bulunmaktadır.

Arıza giderme hususunda kendi bünyemizde yetiştirmiş olduğumuz elemanlar ile siz değerli Antalya li müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Antalya Teknik Servis ve Bakım hizmeti olarak her türlü ihtiyacınızı karşılamaktayız. Alanya Klima Servisi, Antalya Alanya ’de klima adına her türlü bakım ve onarım işlemini gerçekleştirmektedir.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com