Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Bursa Halı Yıkama Servisi Osmangazi Zeki Halı Yıkama
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Osmangazi
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Bursa / Osmangazi
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Osmangazi halı yıkama ve koltuk yıkama firması halı yıkama osmangazi-hali-yıkama
Bursa halı yıkama servisi zeki halı yıkama, müşterilerine, hızlı, ekonomik ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Bursa Osmangazi 1998 den günümüze kadar halı koltuk ve perde yıkama hizmeti vermekteyiz. Halı yıkama fiyatları ne kadar yada halı yıkama fiyatı Bursa Osmangazi bölgesinde ücretimiz sabit. Bursa Osmangazi halı yıkama firmamızda rengi karışan halıların rengi düzeltilir. Hereke Halı temizliği konusunda çalışmalarına uzun yıllardır devam eden Bursa ekibimiz siz değerli müşterilerimize Osmangazi içerisinde Hereke halı yıkama konusunda hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Halı yıkama fiyatları ne kadar Osmangazi Bursa geneline hizmet veriyormuyuz? evet Veriyoruz. Halı yıkama Bursa sektöründe en köklü ve en eski halı yıkama fabrikası Halı Yıkama Bursa genelinde Osmangazi,Osmangazi, Osmangazi,Osmangazi,Osmangazi,Osmangazi ilçelerinde dahil halı yıkama sektöründe hizmet vermekteyiz. Halı Yıkama,olarak Osmangazi ve Bursa de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bursa Osmangazi halı yıkama konuları bizim işimiz. Osmangazi halı yıkama reklam çok önemli kalite hizmet herkesin hakkı bu kalite tüm Bursa geneline duyurulmalı.

Bursa Osmangazi Halı yıkama fabrikamızda önem verdiğimiz konular arasında kalite ve hijyen gelmektedir. Halı yıkama telefon numarası Bursa Osmangazi civarı genele hizmet veriyoruz. Osmangazi halı yıkama fiyat listesi 2020 Bursa geneli 3 gezici aracımızla en uygun ücreti sunarak hizmet vermekteyiz. Firması 1983 de Bursa Osmangazi 2001 yılından itibaren de Bursa geneline hizmet vermeye başladık. Osmangazi halı yıkama fiyatları ne kadarBursa genelide hizmet sağlamaktayız Halı yıkama fiyatları nasıl hesaplanır? bu konu ustalık gerektirir, En basit 3m x 2m2 bir halı toplam 6 yapar. Bursa Osmangazi halı yıkama denilince akla gelen ilk isim olmaktadır. Şirketimiz Bursa genelinde tüm Osmangazi ve mahallelerine hizmet verebilecek servis ağına sahibiz. Firmamız deneyimli ve uzman ekibi ile başta Osmangazi olmak üzere Bursa tüm semtleri için halı, koltuk ve stor perde yıkama işleri gerçekleştirmektedir. Osmangazi halı yıkama firmalarından başlayarak Bursa içinde yer alan tüm semtlere halı yıkama hizmeti vermekteyiz.

Osmangazi halı yıkama dükkanı Bursa genelihaftanın her günü kesintisiz hizmet sunmaktadır. Halı yıkama alanındaki son teknolojileri yakından takip eden Bursa Osmangazi halı ve koltuk yıkama sürekli iyileştirme modeli ve arge çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Halı yıkama ücretleri ne kadar arayın hemen bilgi verelim Halı yıkama fiyatları Osmangazi Bursa için bizden mutlaka hizmetlerimiz hakkında bilgi alın. Osmangazi Bursahalı yıkama fiyatları her yıl değişiklik göstermekte, mazot fiyatları bizim en önemli giderlerimiz arasında olduğu için fiyatlarımızı etkilemekte. Osmangazi halı yıkama ne kadar yada Bursa halı yıkama ne kadar fiyatları 2020 gibi merak etmeyin bizi arayın dateylı bilgi ve fiyat verelim. Firmamız Bursa Halı Yıkama fabrikası, Bursa şehrinin Osmangazi ve daha bir çok semtine ücretsiz servis imkanı sağlayarak halı, koltuk, yorgan, yatak ve perdeleriniz için %100 müşteri memnuniyeti ve garantili antibakteriyel yıkama hizmeti sunmaktadır. Osmangazi ilçesinde de faaliyetlerini sürdürmekte ve tavsiye edilerek daha da Bursa geneline yaygınlaşmaktadır. Ek iş değil, tek işi halı yıkama olan Bursa Osmangazi firmamızda sizlerde üstün temizlik için şimdiden bir randevu alabilirsiniz. Bursa de halı yıkama firmamızı kesintisiz telefon desteği ile arayarak istediğiniz zaman ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz Osmangazi uzman ekibimiz ile halı,yorgan,battaniye gibi evde yıkamakta güçlük çektiğiniz eşyalarınız son derece temiz bir şekilde yıkamaktayız. Temizlik firmamız halı yıkama Osmangazi sakinlerine ve Bursa birçok noktasına ücretsiz servis imkanı ile halı yıkama hizmeti sunmaktadır. Halı yıkama Osmangazi Bursa olarak,uygun fiyatları ve Bursa da en iyi halı yıkama firmaları arasında öncüyüz.

Bursa Halı Yıkama - Halı Yıkama Temizleme Bursa
Osmangazi, Bursa Halı Yıkama Firması servis elemanlarımızla ücretsiz evinizden alıp evinize teslim

Osmangazi Halı Yıkama Firmaları | Bursa Osmangazi
Halı Yıkama 7 yılın verdiği deneyim ve tecrübe ile Bursa halkına 7/24 halı yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama, stor perde yıkama hizmeti sunmaktayız.

OSMANGAZİ HALI YIKAMA
Bursa halı yıkama servisi için bizi aramanız yeterli olacaktır. Osmangazi halı yıkama  OSMANGAZİ HALI YIKAMA. Bursa halı yıkama,Osmangazi

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com