Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Bursa Halı Yıkama Firması Osmangazi Zeki Halı 444 28 46
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Osmangazi
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Bursa / Osmangazi
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Halı yıkama Bursa sektöründe en köklü ve en eski halı yıkama fabrikası Halı Yıkama Bursa genelinde Osmangazi Mah.,Osmangazi Mah., Osmangazi Mah.,Osmangazi Mah.,Osmangazi Mah.,Osmangazi Mah. ilçelerinde dahil halı yıkama sektöründe hizmet vermekteyiz. Bursa Osmangazi Mah.

Halı yıkama fabrikamızda önem verdiğimiz konular arasında kalite ve hijyen gelmektedir. Şirketimiz Bursa genelinde tüm Osmangazi Mah. ve mahallelerine hizmet verebilecek servis ağına sahibiz. Bursa Osmangazi Mah. halı yıkama firmamızda rengi karışan halıların rengi düzeltilir. Halı yıkama fiyatları ne kadar Osmangazi Mah. Bursa geneline hizmet veriyormuyuz? evet Veriyoruz. Osmangazi Mah. ilçesinde de faaliyetlerini sürdürmekte ve tavsiye edilerek daha da Bursa geneline yaygınlaşmaktadır.

Temizlik firmamız halı yıkama Osmangazi Mah. sakinlerine ve Bursa birçok noktasına ücretsiz servis imkanı ile halı yıkama hizmeti sunmaktadır. Firmamız Bursa Halı Yıkama fabrikası, Bursa şehrinin Osmangazi Mah. ve daha bir çok semtine ücretsiz servis imkanı sağlayarak halı, koltuk, yorgan, yatak ve perdeleriniz için %100 müşteri memnuniyeti ve garantili antibakteriyel yıkama hizmeti sunmaktadır. Osmangazi Mah. halı yıkama fiyat listesi 2020 Bursa geneli 3 gezici aracımızla en uygun ücreti sunarak hizmet vermekteyiz.

Halı yıkama fiyatları ne kadar yada halı yıkama fiyatı Bursa Osmangazi Mah. bölgesinde ücretimiz sabit. Osmangazi Mah. halı yıkama reklam çok önemli kalite hizmet herkesin hakkı bu kalite tüm Bursa geneline duyurulmalı. Bursa Osmangazi Mah. halı yıkama denilince akla gelen ilk isim olmaktadır.

Halı yıkama telefon numarası Bursa Osmangazi halı yıkama firması Mah. civarı genele hizmet veriyoruz. Halı Yıkama,olarak Osmangazi Mah. ve Bursa de bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Osmangazi Mah. halı yıkama dükkanı Bursa genelihaftanın her günü kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com