Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : İzmir Böcek İlaçla Özel Servis Balçova 444 28 46
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Balçova
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / İzmir / Balçova
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 İzmir Balçova ilaçlama tüm kapalı ve açık alanlar bahçe ilaçlamarında her türlü haşere böcek fare kemirgen sinek kene gibi sorunlarınızı garantili olarak çözmektedir. İzmir Balçova ilaçlama şirketi her daim eğitimli , kalifiye ve koordinasyonlu bir ekiple sizlere profosyonel bir hizmet verme politikasıyla kurulmuştur.

İzmir Balçova ilaçlama hizmetleri daima en iyi hizmeti vermek için kurulmuş bir firmadır. Kesinlikle bireysel ilaçlama yapmaya çalışmayın, İzmir Balçova Firmamızdan en uygun yardımı alın.

İzmir Balçova ilaçlama uygun fiyat,garantili haşere dezenfektanı hizmeti veren profesyonel çalışma sistemi ve uzman ekipleri ile hizmet vermektedir. İzmir Balçova ilaçlama şirketi olarak vizyonumuz ülkedeki en iyi servis şirketi olma iddiasıdır. İzmir Balçova ilaçlama hizmette güven ve çözüm sunmaktır.

İzmir Balçova bahçe ilaçlama hizmetimiz %100 garantilidir. izmir balçova ilaçlama olarak biz; “Her türlü çaba doğal yaşamın devamı için prensibiyle uzun yıllardır sizlere hizmet etmekteyiz. İzmir Balçova İlaçlama, haşere ve kemirgenler hakkında akademik bilgi ve eğitime sahip uzman kadro ile kurulmuştur.

İzmir Balçova ilaçlama firmaları yasal olarak hizmet vermekte olup müşterilerini daha ilk aşamada en doğru şekilde bilgilendirmekte insanların tereddüt ettikleri soruları kolayca gideren bir anlayışla hizmet vermektedir.

İzmir Balçova ilaçlama olarak en kısa sürede haşere ve böceklerin imhasına yönelik sonuçlar veren, haşere ilaçları ile kokusuz ilaçlama, jel ilaçlama, kokulu ilaçlama ve fare ilaçlama gibi ilaçlama yöntemleri ile yaşadığınız böcek sorunlarına kalıcı ilaçlama servisi sunmaktayız. İzmir Balçova ilaçlama böceğin ilaçlanması faaliyetimiz şirketimizin ana faaliyetidir.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com