Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Fethiye Beyaz Eşya Ustası Yuvam Teknik
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Fethiye
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Muğla / Fethiye
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Muğla beyaz eşya merkez servisi olarak arızalanan beyaz eşyaların türü ve modeline göre anlık ve etkili çözümler üretmekte ve sunduğumuz tüm hizmeti 1 yıl süre ile garantimiz altına almaktayız. Kurumsal hizmet anlayışı ile yıllardır müşterilerimizin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamaktayız Beyaz eşyalarınız konusunda aklınıza takılan sorularda Muğla Beyaz Eşya Servisi çağrı merkezimizi günün 24 saati arayabilirsiniz.

Muğla Beyaz eşya tamir servisinden diğer firmalara göre çok daha kaliteli bir şekilde hizmet alma şansınız olabilir. Muğla farklı ilçelerde bulunan müşterilerimiz için yeterli kapasitemiz ile talepleri karşılamaktayız. Muğla Beyaz Eşya Teknik Servis buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, kurutma makinesi ve derin dondurucunuzun ürün kodunu alıp özel servisi sağlıyoruz.

7/24 acil bulaşık makinesi tamiri servisi olarak Muğla ilinin merkez ve çevre ilçelerine en iyi teknik servisi en hesaplı fiyatlar ile sunmaktayız. Beyaz Eşya sınıfına giren çamaşır makinesi bulaşık makinesi kurutma makinesi buzdolabı gibi ürünlerin arızalarını Muğla merkezli olarak çalışan atölyemizde baştan sona elektronik testlerden geçirerek tamamlamaktayız. Muğla merkezli gezici servis araçlarımız ile sizlere hızlı bir şekilde yetiştiğimizden herhangi bir zaman sıkıntısı yaşamamaktasınız.

Muğla servisi sayesinde makinenize uygun orijinal sepetleri temin edebilir ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Beyaz eşyalarınız için gerekli olan tüm aksesuarları Muğla beyaz eşya servisi ile kusursuz fiyatlarda edinebilmektesiniz. Muğlain semtlerine servis araçlarımız siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için merkez servis anlayışıyla evinizde ve işyerinizde bulunan cihazlara 1 yıl işçilik ve malzeme garantisi vermektedir.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com