Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Balıkesir Klima Tamir Bakım Servisi Yuvam Teknik
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
 Telefon
:
(+90) 444 28 46
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Bandırma
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Balıkesir / Bandırma
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
24.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
24.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

 Balıkesir tüm ilçelerinde güçlü bir servis ağı kurmayı başaran beyaz eşya sektöründe teknik servis anlayışının dışında olarak sizlere 7/24 ve 1 yıllık servis fişi garantisi ile hizmet vermektedir. Balıkesir beyaz eşya tamir servisimiz, etkili çözümler üretir ve orijinal yedek parçaları ile makinelerinizi uzun ömürlü olarak kullanmanızı sağlar. Balıkesir tamir servisimiz Beyaz Eşya arızalarında en uygun fiyat güvencesini vermektedir.

Tecrübesini işine yansıtan uzman ekibimiz Balıkesir ilinde yaşayan müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı teknik servis hizmeti sunmaktadır.

En yakın Balıkesir çamaşır makinesi tamircisi servisimiz aynı gün içerisinde adresinize en yakın hizmet noktamızdan ulaşım sağlayarak makinenizde oluşan arızaları çözüme kavuşturmaktadır. Balıkesir beyaz eşya servis merkezi olarak, beyaz eşyalarınızın bozulmasın da sizlere mağdur olmamanız için aynı gün tamir ve onarım hizmeti vermekteyiz. Tek yapmanız gereken Balıkesir Beyaz Eşya Tamir Servisi olarak bizleri arayarak arıza kaydı bırakmak olacaktır. Balıkesir beyaz eşya servisimizde, İşlerimizde dürüstlük ve güvenden taviz vermemekte kararlıyız. Balıkesir ilindeki en uygun fiyatlı buzdolabı servisiyiz..

Balıkesir çamaşır makinesi teknik servis ekiplerimiz siz değerli tüketicilerimiz için Balıkesir'in her yerine ulaşım sağlamaktadır. Balıkesir ilindeki tüm semtlere gün içerisinde teknik destek sağlamaktayız. Balıkesir Beyaz eşya servisi müşteri hizmetlerine özen gösteren bir firmadır. Acil Balıkesir Arçelik buzdolabı tamircisi olarak siz müşterilerimize buzdolabıyla alakalı her konuda destek vermekteyiz.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com