Bilgi: Veritabanımızda an itibariyle toplam 198 kategori ve 1207 kayıtlı firma bulunmaktadır.
|
Çankaya Burada ! Sizin firmanız nerede ?
  Finans
  Spor
  Turizm
Tüm Kategoriler için tıklayın
Firma : Dikmen Beyaz Eşya Servisleri - Çamaşır Makinası Ustası Çankaya
 Üye Tipi
:
Gümüş Paket
 Yetkili Kişi
:
Veli Usta
 Telefon
:
(+90) 312 419 76 77
 GSM No
:
 Fax
:
(+90)
 Adres
:
Çankaya Mahallesi Bülbülderesi caddesi No:37/A
 Ülke / Şehir / İlçe
:
Türkiye / Ankara / Çankaya
 Email
:
 Başlangıç Tarihi
:
07.12.2020
 Bitiş Tarihi
:
07.03.2099
  •  Firma Hakkında
  •  Haberler
  •  Resimler
  •  Ürünler
  •  İlanlar
  •  Harita

10 yılı aşkın süredir Ankara Çankaya Beyaz Eşya Servisi hizmetini en uygun fiyatları sunarak vermekteyiz. 

ir en kalabalık ilçelerinden olan Karabağlar başta olmak üzere tüm ilçe, mahalle ve semtlerine en hızlı, en sağlıklı ve doğru beyaz eşya aşama servis hizmetini vermekteyiz.

Çankaya beyaz eşya servisi olarak  sürecinin ehli ustaları sizler için bir araya topladık ve 7/24 çağrı merkezimizle garantisi bitmiş tüm beyaz eşyalarınızın tamir işlemlerini benzersiz ve en hesaplı boyutda gerçekleştirmeye başladık. İster rutin bir muayene gibi temel Keçiören, mamak, yenimahalle, beyaz eşya tamirine ihtiyacınız olsun isterse uzun süreli bir bakım planı oluşturmak istiyorsanız, teknisyenler bu süreçte size yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar.

Ankara Servisinin gerçekleştirmiş olduğu   servis hizmeti son derece hızlıdır. Evde kullanılan beyaz eşyaların problemi neyse gereken işlemler  zeki teknik Servisi tarafından anında yapılmaktadır. Ankara Çankaya Beyaz Eşya Servis Merkezi olarak hizmetlerimizde kalite ve güveni ön plana çıkartmaya çalışarak sizlere en düzgün müdahalelerde bulunduğumuz ve kesin sonuç aldığımız servis hizmeti sunmaktayız. Keçiören Çamaşır makinası tamircisi ihtiyacınızda arayın. Bilinçli kullanıma rağmen zaman arasında oluşabilecek her türlü arıza, problem vb durumların giderilmesi için servisimizi yani İzmir Servisini arayın, güvenli ve çalışır bir esnada ürünlerinizi teslim edelim.

Çankaya Esnaf Rehberi

Adres: Hükmet cad. 3/15 Ulus / Ankara
Telefon: 0 312 324 25 77  -  Fax:
Email: bilgi@cankayaesnafrehberi.com